Conditii garantie - comenzi anvelope si jante

Garantie la anvelope si jante - S.C. LUCAUTO S.R.L.

Garantia STANDARD a anvelopelor si jantelor comercializate S.C. LUCAUTO S.R.L. este de 2 ani (24 luni). Pentru clientii care achizitioneaza, serviciul aditional de GARANTIE EXTRA, perioada se extinde, dupa caz, la 3 ani (36luni). Perioada este calculata de la data facturarii. Garantia produselor comandate (anvelope, jante, accesorii roti) se solutioneaza la sediul societatii de catre S.C. LUCAUTO S.R.L., prin repararea sau inlocuirea produselor ce prezinta defecte de fabricatie. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea S.C. LUCAUTO S.R.L., in cazul in care acestea prezinta defecte de fabricatie. Exceptie face cazul cand produsele au fost trimise la garantie in mod nejustificat, neprezentand defecte de fabricatie; atunci clientul suporta contravaloarea transportului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 449/2003, republicata in 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora cu modificarile si completarile ulterioare si cu Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia si contra cost pentru transportul retur a acestora.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, incarcare peste limita, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.). In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR, fara TVA / ora, la cursul B.N.R. din ziua investigarii).

In momentul solicitarii garantiei este necesara prezentarea produselor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si a certificatului de garantie, precum si insotite de copia certificatului de inmatriculare si a bonului fiscal/chitantei ce fac dovada montajului produselor intr-un service autorizat RAR (lista service-urilor autorizate RAR poate fi consultata AICI) in care sa fie precizate modelul si marca masinii, precum si numarul de inmatriculare al masinii pe care au fost montate anvelopele in cauza.

Pentru returnarea anvelopelor aflate in garantie va rugam sa completati formularul de mai jos.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Date despre reclamant
Exemplu: Arges, Pitesti, Calea Craiovei numarul 258

Document achizitieDate despre produsul supus examinariiExemplu: MICHELIN ALPIN 3 225/47R17 91Y


Date despre utilizarea vehicululuiExemplu: DACIA LOGAN 1.4MPI 2007 75 CP

Exemplu: Stanga fata